2013. szeptember 14., szombat

Az Úr jelenlétében

Vannak emberek, akik úgy gondolják, minél hosszabban imádkoznak, annál biztosabb, hogy meghallgat az Úr. Az imáink hossza nincs összefüggésben azzal, hogy most meghallgatott-e, vagy nem. A mi Atyánk csak azt nézi, amit elmondtunk az a szívünkből jön-e. Imádkozhat valaki órákon keresztül, ha azok a szavak csak üres beszédek és nem szívből jönnek, hanem csak egy sablonos szöveg. Nincs két egyforma ima. Nem tudjuk ma azt elimádkozni ugyan úgy amit tegnap, ha tiszta szívből tesszük és a Szent Szellem vezetésére. Ne akarj Te úgy imádkozni, mint a pásztorod, vagy a szomszédod,mert ha teljesen az Úr jelenlétébe akarsz kerülni, az nem fog menni. Az ima, a hálaadás Isten dicsőséges jelenlétébe visz bennünket. Ez egy bensőséges kapcsolat az Úrral. Amikor imával az Úr elé járulunk a hitnek, bizonyosságnak ott kell lenni, hogy Isten meghallgatja.
Ne törekedj arra, hogy az imád hosszú legyen, hanem azok a szavak legyenek megtöltve a szíveddel és ne kételkedj abban, hogy az Úr meghallgatott téged.

Az olyan imára, ami a szívedből jön, legyen az 5 mondat az Úr dicsőséges jelenlétébe lépsz be és a Menny légköre vesz körül. Lehetnek körülötted embere, de ha a szíved emeled Isten trónja elé, akkor csak ketten vagytok. Az Úr és te.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése