2013. október 4., péntek

Meg van írva

 A kísértőnek egyik jól ismert szava a HA.

Jézus is így kísértette meg a pusztában (Máté 4/1-11)
Ő azóta sem változott. A keresztényekben megpróbál kételyeket ültetni. Ha téged annyira szeret Isten ahogy mondod,miért történt ez és ez veled?
Ha Te már meggyógyultál Jézus sebeiben, miért jársz még mankóval??
Ha te tényleg olyan áldott vagy, akkor  miért beteg a gyermeked? És még sorolhatnám. Ha-ha-ha. Ő csak ezt tudja kérdezni.
Ha nem figyelünk oda és nem vesszük észre, hogy ez a sátán kelepcéje, akkor a hitet a kételkedés váltja fel.
Azon kapjuk magunkat rajta, hogy megkérdezzük. Hát tényleg, ha meggyógyultam, miért fáj még mindig? Ha Isten gondot visel rólunk, miért nincs még munkám? És így tovább. A kételkedés szüli a hitetlenséget. Teljesen meghalhat a hit, ha nem figyelünk oda.
Mi a hit?
Zsidó 11/1 (Egyszerű fordítás)
Hinni pedig azt jelenti, hogy bizonyosak vagyunk abban, amit remélünk. Aki hisz valamiben, az meg van győződve arról, hogy az a dolog valóságosan létezik, annak ellenére, hogy nem látja.
Amit már látunk, érzünk ahhoz nem kell hit. Azok már tények.
Amikor ilyen kérdésekkel jön a kísértő, ha ezt meg ezt mondod, miért nem úgy van, csak nyugodtan mond ki neki,mint ahogy Jézus is válaszolt. MEG VAN ÍRVA !!!
Keresd ki az életedre vonatkozó Igét és azt mondd csak bátran. Meg van írva sátán. Én Jézus sebeiben meggyógyultam 2000 évvel ezelőtt. Az I.Péter 2/24 alapján. Jézus elhordozta az én betegségeimet, fájdalmaimat. Felvitte a keresztfára.
Ne adj helyet magadban a kételkedésnek, higgy Isten Igéjének.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése