2014. január 20., hétfő

Áldott vagy

Szép napot kívánok mindenkinek.
Legyen a szívedben öröm és békesség, mert az Úr veled van


Áldott vagy!!!!
I. Mózes 39/1-3
József pedig aláviteték Egyiptomba és megvette őt az izmáelitáktól, kik őt odavitték, egy egyiptomi ember, Pótifár, a fáraó főembere, a testőrök főhadnagya. 2 És az Úr Józseffel volt, és áldott ember volt, és az ő egyiptomi urának házában volt. 3 Látá pedig az ő ura, hogy az Úr van ővele, és hogy valamit cselekszik, az Úr mindent áldottá tesz az ő kezében:

Nagyon szeretem József történetét. Mennyi mindenen ment keresztül. Testvérei meg akarták ölni kútba dobták, eladták rabszolgának, tömlöcbe került.....
A lehető legrosszabb dolgokon ment keresztül.
DE az Úr vele volt. Mindenben megáldotta és felemelte.
Bármit tett, bármihez ért,minden áldottá vált a keze alatt.
Mi volt ezeknek a rossz eseménysorozatoknak az előzménye?
Volt egy álma. Istentől kapott egy látást. I.Mózes 37
Ezt a látást Ő nem felejtette el.bízott az Úrban. Honnan tudom? mert ha feladta volna és nem hitt volna Istennek,nem jutott volna el odáig, hogy Ő legyen Egyiptom felügyelője.
te is én is áldottak vagyunk. tartsd a szemed Isten ígéretein, ne vedd le róla a tekinteted. Még akkor is, ha most épp nem egészen úgy állnak a dolgaid. Az Úr veled van és áldott vagy. Ez a legnagyobb áldás, hogy az Úr van teveled. És Neki gondja van rád és arra, hogy mindenben megáldjon, bármerre is mész és bármit is teszel.

Ámen


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése