2014. január 1., szerda

Áldásokban, Békességben, Szeretetben gazdag Új Évet

Drága Testvéreim!!!



Zsid 13,8.
Jézus Krisztus tegnap, ma és mindörökké ugyanaz
Az Ő szeretete nem halványul és kegyelme sem változik. Ebben az évben is ugyan olyan hűséges hozzánk. Nem marad el és el sem távozik tőlünk. Áldásait ránk árasztja bőséggel. A
bennünk működő ereje által Isten mérhetetlenül többet tud tenni, mint amire kérjük, vagy amit el tudunk képzelni.
Most is azt mondja nekünk: Ne félj, csak higgy!!!!
Csak Őbenne bízzunk és Rá támaszkodjunk. Továbbra is vezet bennünket az Ő útján és azok az áldások, amelyeket megígért ugyan úgy érvényesek 2014-ben is, mint Mózes idejében.
V. Mózes 28/2-14
2 Ha engedelmeskedsz Istened, az Örökkévaló szavának, akkor mindezek az áldások rád szállnak és beteljesednek rajtad: 3 Áldott leszel városodban, áldott leszel szántóföldeden. 4 Áldott lesz minden gyermeked, földed termése és fáid gyümölcse, állataid szaporulata, a borjak, gidák és bárányok. 5 Áldott lesz éléskamrád és dagasztóteknőd. 6 Áldott leszel, mikor bejössz és amikor kimész. 7 Ha ellenség támad rád, szemed láttára veri meg őket az Örökkévaló. Egy úton jönnek ellened, de százfelé futnak előled. 8 Áldást parancsol az Örökkévaló melléd: vállalkozásaidban, csűreidben, mindenben, amit teszel. Bizony, megáld téged azon a földön, amelyet Istenünk, az Örökkévaló ad neked. 9 Szent népévé készít fel az Örökkévaló, ahogyan megesküdött, hogy tulajdon népévé legyél. S akkor majd követed parancsait, és útjain jársz. 10 Megérti a föld minden népe, hogy az Örökkévaló nevét viseled: ezért félnek és tisztelnek téged. 11 Az Örökkévaló áldása miatt bővölködsz majd minden jóban a földön, amely felől megesküdött őseidnek, hogy neked adja. Megszaporítja utódaidat, állataidat és földed termését. 12 Megnyitja neked kincsesházát, az eget, hogy esőt adjon földedre, kellő időben, s hogy kezed munkáját megáldja bőségesen. Te adsz kölcsön sok más népnek, míg neked nem kell kölcsönkérned soha. 13 Fejjé tesz téged az Örökkévaló, nem farokká, mindig fölül leszel, és sohasem alul. Bizony, így lesz, ha engedelmeskedsz Istenünk, az Örökkévaló parancsainak, amelyeket ma átadok neked. Gondosan teljesítsd hát azokat, 14 és ne térj el az igéktől, amelyeket ma parancsolok neked, se jobbra, se balra! Ne kövess más isteneket, ne szolgáld, és ne imádd őket!

2014   AZ ÁLDÁSOK ÉVE

ÁMEN


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése