2014. április 3., csütörtök

Ismerd fel, ki áll veled szemben

Sok esetben már jól felidegesítjük magunkat, mire ráébredünk, hogy teljesen fölöslegesen aggódunk. Miért van ez így? Mert nem ismerjük fel ki áll velünk szemben és ki van mellettünk.

Aggódunk egy-egy számla miatt, vagy mert éppen most nincs munkánk. Fel kell ismernünk, hogy ki az, aki az aggodalommal akarja az elménket jól megtölteni.
Jöhet bármilyen probléma, lásd meg, hogy azt az ördög teszi. Ahol a hittel találja szembe magát, onnan kénytelen távozni. Ő meg van bénítva, le van győzve. Jézus győzelmet aratott az ellenség minden ereje fölött.
Kol2,15: Lefegyverezvén a fejedelemségeket és a hatalmasságokat, őket bátran mutogatta, diadalt vévén rajtok abban (...nyilvánosan mutogatta, győzelmet aratott felettük a kereszt által).
Nekünk ebben a győzelemben kell élnünk. Nem kell viaskodnunk az ellenséggel. Egyedül a hit szép harcát kell megharcolnunk.
Ne nézz úgy a problémára mint egy óriásra, hanem a hiteddel emelkedj magasra és az ellenség lásson téged egy hit óriásnak, akinek már Jézus megszerezte a győzelmet . Ezt a győzelmet senki és semmi nem teheti meg nem történtté, mert ez elvégzett dolog, ami már 2000 évvel ezelőtt megtörtént .
Győztesek vagyunk Krisztusban
Szép napot kívánok mindenkinek--Ámen



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése