2013. november 16., szombat

Isten a legjobb társat készítette el

Sokan vannak egyedül és társra várnak. Isten az ember mellé társat rendelt, hogy ne legyen egyedül és segítője legyen.
I.Mózes 2/18
Majd ezt mondta az Örökkévaló Isten: Nem jó Ádámnak, ha egyedül él! Alkotok számára egy hozzá illő segítőtársat.
Egy olyan társat, aki hozzáillő.


Az Úr ebben is segítségére van azoknak, akik teljesen megbíznak Őbenne. Isten vezetését kell kérni és Ő lesz az, aki a megfelelő társat adja. Olyan társat, aki az Ő szíve szerint való.
Volt egy drága kis testvér, aki már igen benne volt a házasulandókorban. El volt keseredve, hogy még nem talált magának társat. Voltak kapcsolatai, de egyik sem az volt, akit az Úr jelölt ki számára. Úrrá lett rajta a félelem és az ijedtség, hogy egyedül marad. Addig, amíg ő akarta ezt a problémát megoldani, egyszerűen az Úr nem tudott neki segíteni. Ne értse félre senki,nem olyan valakiről beszélek, aki világi módon viselkedett.
Ez az illetőkeresztény volt és a kereszténység keretein belül cselekedett. Keresztény barátai voltak, de egyik sem volt az,akit az Úr választott volna számára.
Aztán amikor lecsendesedett és szívét ez ügyben az Úrhoz emelte, talán 2 éven belül az Úr megajándékozta egy igazán hozzáillő,szerető, segítőtárssal.
Amennyiben egyedül élsz és társra vágysz,ne add fel, hogy neked nem lesz. Kérd az Úr segítségét, vezetését és Ő olyan társat ad melléd, aki az Őszíve szerint való.
Csendesedj el és emeld fel szíved vágyát a kegyelem Trónja elé.
Adj hálát az Úrnak az ajándékért, akit Tőle kapsz

Ámen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése