2013. november 13., szerda

Az Úr békessége

Jn.14/27

Én ugyan elmegyek, de a békességem veletek marad. Igen, a saját békességemet adom nektek, de másképpen, mint ahogy a világ adja. Ne nyugtalankodjatok, és ne féljetek!


Nekünk Jézus itt hagyta az Ő békességét, hogy ebben éljünk.
Azt mondja az Úr, ne féljetek. Ez a békesség nem olyan,mint amit a világ ad. Ahol nincs Isten jelenléte,ott állandó békétlenség van az emberek szívében. Félnek és aggódnak a jelentől a jövőtől. Állandó stressz uralja az emberek életét. Mit tud adni a világ? Semmit, a félelmen kívül.
Ma van munkahely, de holnap?? Mi lesz, ha elküldenek,megszűnik a munkahelyem? Hogy fizetem a számláim, hogy fogok megélni? Mi lesz a gyermekeimmel. Olyan beteg vagyok, de nem merek elmenni táppénzre,mert félek, hogy kirúgnak.
Félek a gyermekem elengedni kirándulni,mert valami biztos történik vele. Félek visszamenni a lakásba,mert az szerencsétlenséggel jár... Ez a világ.
Akiknek az Úr az Istenük, azok teljesen megbíznak Benne, mert tudják, hogy Isten soha nem hagyja cserben az Ő népét. Ha felmondanak a munkahelyen, akkor is bizodalmuk van, hogy az Úr sokkal jobbat készít a számukra. Gyermekeink felől sem aggódunk,mert tudjuk, hogy Isten kezében vannak és Ő vigyáz rájuk.
Az élet minden területén az Úr békessége uralkodik, mert bizodalmunk van Őbenne.
Jöhet bármi, akkor is békesség uralkodik a szívünkben, mert az Úr kezében vagyunk és Ő gondot visel rólunk--ámen


Ez a békesség legyen a mai és minden napon a szívedben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése