2013. december 20., péntek

Vidd el az Úr Jézust

Hamarosan itt a karácsony. Az év legszebb ünnepe. A szeretetről szól. Előtte az emberek készülődnek,vásárolnak. Karácsony napján a családok összejönnek és meghitt, boldog órákat töltenek együtt. Boldogság, öröm tölti be az otthonokat. De mindenhol így van? Felmérések szerint erre a napra készülődve költenek az emberek a legtöbbet. Viszont azt is kimutatták, hogy ilyenkor az öngyilkosságok száma is több. Sok emberre, akik magányosak, nincs hozzátartozójuk, vagy van, de nem látogatják, ilyenkor tör rá legjobban a magány.
Úgy gondolják ők már senkinek sem kellenek, senki nem szereti őket. lehet, hogy senki nemnyit rájuk ajtót, nem szól egy kedves szót sem hozzájuk. DE!!! Jézus meg akarja tenni. Jézus át akarja őket ölelni, szeretni akarja őket., Hiszen Ő látja,ismeri,tudja a szívek fájdalmát. Hogy tudja megtenni?
Jézus bennünk él. Nekünk kell elvinnünk Őt az elesett, magányos emberekhez. Akinek van az ismerősei körében olyan személy, aki egyedül, magányosan tölti az ünnepeket, szánjunk arra 10 percet, hogy elvisszük Jézust. Adjunk lehetőséget az Úrnak, hogy a mi kezeinken keresztül megölelje, a szánkon keresztül vigasztalást, egy-két kedves szót szóljon. Mi vagyunk az Úr teste, rajtunk keresztül tud munkálkodni. Nekünk csak pár perc, de annak a személynek viszont jóllehet az életét mentjük meg.
Vidd el az Úr Jézust oda, ahol a magány és a bánat uralkodik.
Ámen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése