2013. augusztus 31., szombat

Menekülj az Úrhoz

I.Péter 5/8
"a ti ellenségetek, az Ördög, mint ordító oroszlán szerte jár, keresvén, kit elnyeljen."

Az ellenség nagyon jól ismer bennünket, tudja a gyenge pontjainkat is. Azt tudni kell, hogy amikor valaki átadja az életét az Úrnak, attól a pillanattól kezdve az ördög gyűlöl bennünket. Ő azon munkálkodik, hogy megrendítsen bennünket a hitben. Én emlékszem rá, miután átadtam az életem Istennek támadások sorozatát éltem át. Jött a vádló--hát te ilyen vagy,meg azt tetted....Mindent bevetett annak érdekében, hogy ne higgyek Isten szavának. Nem gyógyultál meg, nem ám, te még mindig bűnös vagy,még látod, hogy nincs munkád!!! Ezen a téren még ő semmit nem változott, ugyan ezt teszi. A gondolataink nagyon jó termőföld a számára. Amikor nehéz helyzetben van valaki, a gondolatok záporával azt akarja elérni, hogy teljesen magad alá kerülj.Meg akarja az élő kapcsolatot az Úr és közted szakítani. ha azokra a gondolatokra figyelsz, akkor ez sikerül is neki, eléri célját olyannyira, hogy már azon veszed észre magad, hogy nem tudsz imádkozni,nem beszélgetsz az Úrral, már nem jársz senkihez. Még az éjszakáid sem lesznek nyugodtak. Teljesen elfordít Istentől
Amikor olyan gondolatokkal settenkedik hozzád, hogy: nem gyógyultál meg, nézd,még a csekkjeid mindig ott vannak,még nincs munkád, hogy lesz ezután, mit adsz a gyerekeidnek enni!!!???...stb, akkor abban a pillanatban menekülj az Úrhoz.
Kezdd el az Urat dicsérni és magasztalni, mondd ki Isten Igéjét az életed felett. Soha nem késő az elesettségből,magányból az Úrhoz fordulni.
Ha most épp egy ilyen helyzetet élsz át, ne várj!!!!!

Az Úr vár Rád!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése