2013. augusztus 31., szombat

Az ördög utolsó rúgása

I.Péter 5/8
Józanok legyetek, vigyázzatok; mert a ti ellenségetek, az ördög, mint ordító oroszlán szerte jár, keresvén, kit elnyeljen:

Én nagyon szeretem az egyszerű fordítást is elolvasni,mert még jobban kijelenti,megérteti Isten szavát.

 A fenti Ige az egyszerű fordításban így hangzik
Legyetek józanok, kiegyensúlyozottak, és vigyázzatok, mert ellenségetek, a Sátán, kerülget benneteket. Úgy járkál körbe-körbe, mint az ordító, éhes oroszlán, keresve, kit nyelhet el. Szilárd hittel álljatok meg vele szemben, hiszen tudjátok, hogy ehhez hasonló szenvedést állnak ki testvéreitek is mindenhol az egész világon.

Sátán nagyon jól tudja, hogy uralma a föld felett hamarosan véget ér. A napjai megvannak számlálva. Azzal is tisztában van, minél több keresztény használja Jézus nevét, ő annál gyengébb lesz.
Már teljesen fel van gerjedve, a keresztényeket gyűlöli és mindent megtesz, hogy elfordítson a hittől, meginogj abban, amibe eddig a hited vetetted. Minden áron beakarja bizonyítani az Ige ellentétét.
Tapasztaltad már azt, amikor valamiért imádkoztál, például fájt a fejed, hittel használtad a hatalmad és nemhogy megszűnt volna a fájdalom, hanem még erősödött? Vagy anyagi helyzeted felett imádkoztál,megvallottad az Igét és még nehezebb, rosszabb helyzetbe kerültél?
Ha most pont ilyen helyzetben vagy, hogy rosszabbá vált a helyzeted mint amilyen volt, ne ess kétségbe. Nem azért van,mert rosszul csináltál valamit, hanem azért,mert sátán nagyon jól tudja, látja a hited és tisztában van azzal, hogy neki távozni kell az életedből. Ilyenkor még erőlködésében rúg egy nagyot,egy utolsót.
Te ne add fel és ne kételkedj Jézus nevében, a benne rejlő erőben és hatalomban. Csak szóld továbbra is a hit szavát hatalommal.
Jézus nevét jogosan használhatjuk. Tisztában kell lenned azzal, milyen hatalom rejlik ebben a névben.
A rendőr, amikor a forgalmat irányítja,nem a saját ereje miatt állnak meg az autók, hanem látják rajta az egyenruhát és tisztában vannak a rá ruházott hatalommal. A rendőr nem teszi fel azt a kérdést hogy vajon megállnak? Egyszerűen használja a hatalmát. Így van ezzel sátán is. Látja rajtad a fehér ruhát és nagyon is jól tudja, hogy hatalmad van. Ne te rettenj meg tőle, hanem rettentsd el te őt.

Legyél olyan,mint a rendőr. Rajtad van a fehér ruha.Jézus nevét jogosan használhatod. Élj a hatalmaddal!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése