2014. december 19., péntek

Kegyelem

Oly hálás a szívünk drága Mennyei Atyánk, hogy tart még a kegyelem. Köszönjük, hogy Te ilyen türelmes vagy. Türelmesen és szeretettel vársz Uram azokra, akik még nem tartoznak Hozzád.
Várod Uram, hogy megnyissák a szívüket és elfogadják, befogadják azt a szeretetet, amelyet csak Te tudsz adni. Vársz Uram, hogy elhiggyék, mennyire szereted őket is. Vársz Uram, hogy megismertesd velük is a Te drága, Szent, dicsőséges neved. Tudjuk Atyám, hogy az idő, amikor a kegyelem kapuja bezáródik egyre közelebb és közelebb van. Köszönjük Atyám a végtelen szereteted és a türelmed.
II. Péter 3/9 (EFO)
Az Úr sohasem késik el ígérete teljesítésével, bár vannak, akik ezt gondolják. Nem várakoztat bennünket, hanem ő vár ránk türelmesen, hiszen nem akarja, hogy akár csak egyetlen ember is elvesszen. Ellenkezőleg, azt kívánja, hogy mindenki megváltoztassa gondolkozását és hozzá forduljon
Károli ford.
Nem késik el az ígérettel az Úr, ahogy némelyek késedelemnek tartják; hanem hosszan tűr érettünk, nem akarván, hogy némelyek elvesszenek, hanem hogy mindenki megtérésre jusson.
*************************************************************************************
Gyönyörű napot és szeretetben, békességben eltöltött hétvégét kívánok mindenkinek





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése