2014. szeptember 22., hétfő

Megismerni Istent

Istent személyesen kell megismernünk. Ezt pedig csak úgy tudjuk megtenni, ha teljesen megbízunk Őbenne. Ha mindent átadunk az Ő kezébe, és hagyjuk, hogy Ő irányítsa a dolgokat. Egy személyes, bensőséges, meghitt kapcsolatban kell lennünk az Úrral.
A te bizonyságod, vagy a szomszéd bizonysága számodra megerősít, reményt ad. De!!!
Az a bizonyság, amit te saját magad tapasztalsz meg az életedben az erősít meg igazán. Valaki bemutatta az Urat. Beszélt Róla nekünk. Az Úr saját magát bemutatja a Bibliában. Viszont nekünk kell megélni, megtapasztalni mind azt, amit Isten ígért számunkra. Nekünk, a mi saját életünkben kell és tudjuk az Igét élővé tenni. Attól, hogy egy ige élővé vált a te életedben, még nem jelenti azt, hogy az enyémben is az. Csak akkor, ha saját magam szívből hiszem mind azt, ami le van írva. Az életünk minden területén megismerhetjük az Urat, ha a szívünk nyitva van és készek vagyunk arra, hogy olyan feltételek nélkül, mint ahogy Ő szeret bennünket, úgy fogadjuk az Ő beszédét.
Ő megmutatja a szeretetét, a gondoskodását, a vigasztalását, a hatalmát az életünkben akkor, ha engedjük Neki és valóban mindent az Ő kezébe teszünk. A legapróbb dologtól a legnagyobbig. Istennek sem sem nagy és semmi sem nehéz. Őneki semmi nem lehetetlen.
Lukács 1/37 Cs
„Mert nincs olyan dolog, amely Istennél lehetetlen volna."”
Ámen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése