2014. május 12., hétfő

Hát nem tudod és nem hallottad?

Ésa 40/27

Miért mondod Jákób és szólsz ekként Izrael: Elrejtetett az én utam az Úrtól, és ügyemmel nem gondol Istenem?!


Azt mondod, hogy az Úr nem látja milyen helyzetben vagy? Azt mondod, hogy a te ügyeddel Ő nem foglalkozik, elfelejtkezett rólad?
28
HÁT NEM TUDOD ÉS NEM HALLOTTAD , hogy örökkévaló Isten az Úr, aki teremté a föld határait? Nem fárad és nem lankad el; végére mehetetlen bölcsessége! 29 Erőt ad a megfáradottnak, és az erőtlen erejét megsokasítja.

30 Elfáradnak az ifjak és meglankadnak, megtántorodnak a legkülönbek is; 31 DE akik az Úrra várnak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a saskeselyűk, futnak és nem lankadnak meg, járnak és nem fáradnak el!

Az Úr látja miben vagy. Tudja a problémáidat, nehézségeidet és nem felejtkezett el rólad. Tudja, hogy elfáradtál, meglankadtál. Tudja, hogy erőtlennek érzed magad. De azt mondja VÁRJ ŐREÁ. Várd meg, hogy Ő cselekedjen, hiszen nem felejtkezett el rólad. Ügyed az Ő kezében van. Csak legyél türelmes és várj!!!! Ő erőt ad a megfáradottnak. Megerősít, felemel, bátorít. Megújítja az erődet. A Fáradt lelked felemeli, hogy szárnyra kelj. Ő megteszi, mert szeret, csak várj az Úrra és bízz meg Őbenne, mert Ő soha nem fárad és nem lankad el.
Áldott napot kívánok mindenkinek




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése